Wie precies is Marvin,
'The Traveling Magician'?
 


Mijn naam is Marvin De Buyst en tegen 2050 wil ik in alle 195 landen opgetreden hebben.

Nu vraag je u waarschijnlijk af, 'hoe gaat hij dat doen?'
Als je nu eens mijn gedachten zou kunnen lezen hé ;)

Maar, JIJ kan mij wel helpen

Heeft u contacten in het buitenland? Of andere manieren voor mij om op te treden in andere landen? Dan zou ik heel graag eens een gesprek met u hebben. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Frans

Klik op onderstaande knop als je mij kan helpen mijn doel te bereiken.

En aangezien je dit hier leest, betekent dat dat je niet voldaan was met het korte antwoord over wie ik ben. Hieronder vind je dus een langer antwoord. 

Het langere antwoord


Mijn nieuwsgierigheid naar magie toe begon toen ik ongeveer 12 jaar oud was. Ik jongleerde, deed aan diabolo en vuur acts. Ik besloot op circuskamp te gaan en ging 3 jaren op rij naar hetzelfde circuskamp. 

Eén dag van het kamp lag de focus op magie en het optreden voor mensen. Door het zien van hun gezichten vol verbazing en ongeloof, realiseerde ik me dat ik goochelaar of instructor wou worden. 
Dus ik werd beide. 

Voor ik het wist, goochelde ik close-up op allerlei events samen met Ward Seynaeve. Hij leerde mij de kneepjes van het vak. Vanaf dan ben ik ook stillaan kaler en kaler geworden blijkbaar. Nu weet je waarom ik in mijn recente foto's een hoed draag. 

"Oh mijn god, hoe wist je aan welke kaart ik zou denken?!"

- Lisa S. -
Student Kick-off event

 "Die tekening op de kaarten kwam tot leven! Hoe zelfs?!"

- Jolien V. -
Student Kick-off event


Na mijn bachelor in geneeskunde te hebben afgewerkt, besloot ik een andere richting in te slaan. Het is mijn droom de wereld (natuur, cultuur) te zien. Ook wil ik de volgende generatie begeleiden naar hun ideale toekomst en hen helpen ontwikkelen tot de persoon die zij willen zijn. Al van kleins af aan, was ik gefascineerd door de jeugd en niets zou in de weg mogen staan van iemand's droom.   

Dus nu ben ik The Traveling Magician tijdens de zomer en leerkracht tijdens het jaar. 

Als leraar, geef ik les in biologie, chemie en fysica en af en toe mix ik enkele magische elementen in mijn lessen. 

Mijn leven als student


Ik ging naar het middelbaar in Ninove. Daar studeerde ik 6 jaar Latijn - Wiskunde. Eens 18, ging ik geneeskunde studeren in Gent. Na mijn bachelor, begon ik mijn opleiding als leerkracht. 

Tijdens mijn jaren op de universiteit heb ik een studentenvereniging, Ylusiona, opgericht. We organiseerden events voor andere studenten en mensen met interesse in magie en mentalisme. 
Maandelijkse workshops en gezellige clubavonden vormden de basis. 

Ik ben momenteel al 11 jaar bezig met goochelen, mentalisme en entertainment voor een zeer breed en gevarieerd publiek en ik stop nooit met oefenen. Oefening baart kunst!

Verder schrijf ik mijn eigen verhalen in de fantastische wereld van Dungeons & Dragons en plan ik mee te doen met Belgium's Got Talent. 

Tot slot speel ik badminton, hang drum en ben een grote fan van bordspellen.

Als je nog meer over mij te weten wil komen, stuur mij gerust een berichtje op mijn sociale media!


© 2021 Marvin De Buyst, The Traveling Magician